Η πρώτη συμμετοχή σε τελικό στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στην ιστορία της, προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της διοίκησης της Αναντολού Εφές που σπεύδει να ανανεώσει πριν την ολοκλήρωση της σεζόν στην Τουρκία τα συμβόλαια με τους παίκτες-«κλειδιά» αυτής της επιτυχίας.

Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, ήταν ο πρώτος που υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του, ακολούθησε ο Αμερικανός Μπράιαντ Ντάνστον και την Παρασκευή (24/5) σειρά πήρε ο Κρούνοσλαβ Σιμόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κροάτης γκαρντ, Κρούνοσλαβ Σιμόν (1985, 1.97), υπέγραψε διετή επέκταση της συνεργασίας και εν συνεχεία ανακοινώθηκε από το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

Ο επόμενος που θέλει να «δέσει» στην Πόλη η διοίκηση της Εφές είναι ο Σέιν Λάρκιν. Ο πρώην παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς, Μπρούκλιν Νετς και Μπόστον Σέλτικς στο ΝΒΑ, είχε εξαιρετική παρουσία με τους Τούρκους από το καλοκαίρι του 2018, όταν αποκτήθηκε, και θα παραμείνει στην Εφές.

Στον Λάρκιν έγινε πρόταση που θα του αποφέρει περισσότερα από πεντε εκατομμύρια δολάρια την επόμενη διετία, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης