Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φιλ Νέβιλ, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ομάδας Γυναικών της Αγγλίας αναλαμβάνοντας κι επίσημα την Ίντερ Μαΐάμι, η οποία ανήκει στον άλλοτε συμπαίκτη του στους «μπέμπηδες», Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο παλαίμαχος δεξιός μπακ στο παρελθόν έχει βρεθεί στο προπονητικό επιτελείο της Βαλένθια και έχει διατελέσει βοηθός στην Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ και στην Εθνική Αγγλίας Κ21.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φιλ Νέβιλ θα συνεργαστεί με τον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα, ο οποίος είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ίντερ Μαϊάμι, ενώ στο ρόστερ της ομάδας αγωνίζονται ποδοσφαιριστές με πλούσια καριέρα όπως οι Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Μπλεζ Ματουιντί.

Στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας θα τον διαδεχθεί η Σαρίνα Βίγκμαν, που οδήγησε τη γυναικεία ομάδα των «οράνιε» στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Οι αλλαγές στο οργανόγραμμα της ομάδας των ΗΠΑ, δεν περιορίζονται ωστόσο, μόνο στην πρόσληψη του Νέβιλ, καθώς νωρίτερα μέσα στην ημέρα ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Κρις Χέντερσον στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθεις μαζί μας σ’ αυτή την περιπέτεια» έγραψε για τον Χέντερσον ο Μπέκαμ στο λογαριασμό του στο Instagram, για τον παλιό διεθνή Αμερικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος εργάστηκε ως διευθυντής για 13 χρόνια στους Σιάτλ Σάουντερς, οδηγώντας τους σε δύο πρωταθλήματα (2016, 2019).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης