Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας επιστροφής ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, καθώς η Νιούελς Ολντ Μπόις ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο.

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από τη Ρίβερ Πλέιτ εντάχθηκε και πάλι στο δυναμικό της ομάδας της καρδιάς του, από την οποία ως γνωστόν ξεκίνησε την καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Σκόκο στο παρελθόν έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, το πρώτο το 2004 και το δεύτερο το 2013.

Ο σύλλογος της Αργεντινής τον υποδέχθηκε με ένα συναισθηματικό βίντεο στα social media γράφοντας:

«Τώρα μπορούμε να το πούμε… Ο Νάτσο επέστρεψε! Η καρδιά διατάζει και ο Νάτσο Σκόκο το ξέρει. Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψες στη θέση σου. Καλώς ήρθες!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο, ένας πιτσιρικάς φίλαθλος της Νιούελς, ενώ παίζει μπάλα, αυτή φεύγει και μπαίνει στα αποδυτήρια της Νιούελς. Μπαίνει κρυφά για να την πάρει, περιπλανιέται σε κάθε γωνιά, βλέπει τις φανέλες των παικτών κρεμασμένες στα ντουλάπια τους, μέχρι τη στιγμή που έκπληκτος αντικρίζει εκείνη με το όνομα του Σκόκο, με το νούμερο 32: «Σκόκο; Νάτσο; Ο Νάτσο επιστρέφει!» τρέχει και φωνάζει ο πιτσιρικάς.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης