Η τέταρτη ημέρα του Euro 2020 αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς προβλέπονται μεγάλες μάχες στις αναμετρήσεις για τον τέταρτο και τον πέμπτο όμιλο.

Από το 1998 – και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας – έχει να εμφανιστεί σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης η Σκωτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας το αβαντάζ της έδρας ευελπιστεί πως θα συνοδεύσει με νίκη την επιστροφή της, καθώς στην πρεμιέρα της στον Δ’ Όμιλο υποδέχεται την Τσεχία του Γιάροσλαβ Σίλχαβι, την οποία νίκησε δις στο πλαίσιο του NationsLeague.

Με «όπλο» τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Πολωνία θα προσπαθήσει να… μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της στον 5ο Όμιλο. Ο φορ της Μπάγερν Μονάχου είχε σκοράρει στις δυο προηγούμενες διοργανώσεις και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και απέναντι στη Σλοβακία που θα στηριχθεί στην εμπειρία των Μάρεκ Χάμσικ και Ρόμπερτ Μακ.

Η Ισπανία και η Σουηδία έχουν συναντηθεί αρκετές φορές εσχάτως – πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους αυτές για την προκριματική φάση του EURO, με τους «φούριας ρόχας» να κερδίζουν 3-0 στη Μαδρίτη και να αποσπούν στο φινάλε ισοπαλία με 1-1 στη Στοκχόλμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά θα τεθούν αντιμέτωπες στη Σεβίλλη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τον κορωνοϊό να έχει επισκεφτεί και τα δύο… στρατόπεδα.

Όπως είναι φυσικό οι Ισπανοί μοιάζουν το φαβορί στο παιχνίδι, ωστόσο οι Σκανδιναβοί διαθέτουν και ποιότητα και εμπειρία και θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας:

4ος όμιλος

16:00 Χάμπντεν Παρκ (Γλασκώβη), Σκωτία – Τσεχία ΑΝΤ1

5ος όμιλος

19:00 Στάδιο Αγίας Πετρούπολης, Πολωνία – Σλοβακία ΑΝΤ1

22:00 Λα Καρτούχα (Σεβίλλη), Ισπανία – Σουηδία ΑΝΤ1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης