Από τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε ο διαιτητής από έναν ποδοσφαιριστή επισκιάστηκε ένας αγώνας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Αργεντινή.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Club Mitre και τη Sporting de Santo Pipó, για τον τελικό της Liga de Posadas, ένας παίκτης επιτέθηκε με γροθιές στον ρέφερι, τινάζοντας έτσι στον αέρα το παιχνίδι, το οποίο, όπως είναι φυσικό, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Όλα άρχισαν όταν λίγα λεπτά πριν από το φινάλε κι ενώ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1, ο διαιτητής Γκαμπριέλ Κορτίνες έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, Ματίας Μπενίτες.
Τότε ένας συμπαίκτης του, ο Λουίς Μασιέλ, έγινε έξαλλος με αυτήν την απόφαση του ρέφερι και άρχισε να τον γρονθοκοπεί.
Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά, που ο διαιτητής έπεσε αναίσθητος στο έδαφος και αργότερα παρελήφθη από ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Είμαι πολύ λυπημένος. Κοίταξα το χρονόμετρο, απέμενε ενάμισι λεπτό και τότε δέχτηκα εκείνο το χτύπημα που με έριξε αναίσθητο στο έδαφος. Εγώ από τη μεριά μου ήμουν ευχαριστημένος από το παιχνίδι που είχα κάνει» δήλωσε αργότερα από το νοσοκομείο ο διαιτητής.

Όσον αφορά στον δράστη, υποχρεώθηκε να πάρει τον δρόμο για το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, για να αφεθεί πάντως ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης