Τρία από τα μεγαλύτερα ονόματα του άλματος επί κοντώ, θα διαγωνιστούν σε έναν μοναδικό αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο, χωρίς όμως να …σπάσουν την καραντίνα, καθώς θα δώσουν αυτή τη μονομαχία από τους κήπους τους.

Ο Σουηδός κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ, Αρμάντ Ντουπλάντις, ο Αμερικανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σαμ Κέντρικς και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2012, Γάλλος, Ρενό Λαβιλενί, θα προσπαθήσουν να περάσουν τα 5 μέτρα όσες φορές μπορούν σε 30 λεπτά, σε ένα αγώνα που σχεδίασαν μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα συνδεθούν με το Ultimate Garden Clash – Pole Vault Edition στις 3 Μαΐου και θα μεταδοθεί στους θαυμαστές τους στα κανάλια κοινωνικών μέσων του World Athletics.

«Είμαι εντυπωσιασμένος που μπορώ να ανταγωνιστώ … ειδικά εναντίον του Σαμ και το Ρενό», δήλωσε ο Σουηδός Ντουπλάντις, ο οποίος θα αγωνιστεί από την προπονητική του βάση στη Λουιζιάνα. Ο Αμερικανός Κέντρικς θα είναι σε δράση στον κήπο του στο Μισισιπή, ενώ ο Γάλλος Λαβιλενί θα αγωνιστεί από το σπίτι στο Clermont-Ferrand.

«Δεδομένου ότι είναι άγνωστο ποιες άλλες διοργανώσεις θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε όλοι μαζί, σίγουρα θα το απολαύσουμε και θα περάσουμε καλά μαζί του. Η νίκη σε αυτό είναι ζωτικής σημασίας γιατί δεν μου αρέσει πολύ να χάνω», πρόσθεσε ο Ντουπλάντις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο Kέντρικς επισήμανε: «Νομίζω ότι η πρόκληση είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα πάρουμε σαν τρόπαιο. Ο καθένας από εμάς πάντως θα θέλει να κερδίσει»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης