Διαφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στην Τσέλσι και τον Άγιαξ, ωστόσο η χορταστική ισοπαλία με 4-4 σκορ αφήνει πικρή γεύση στους ανθρώπους του «Αίαντα», καθώς η ομάδα τους προηγήθηκε με 4-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Απογοητευμένος για το εν λόγω αποτέλεσμα εμφανίστηκε και ο τεχνικός των Ολλανδών, Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Λονδίνο: «Είμαι απογοητευμένος, όχι μόνο για σήμερα (σ.σ.: χθες), αλλά και για το πρώτο μεταξύ μας ματς (σ.σ.. η Τσέλσι νίκησε με 1-0 στο Άμστερνταμ)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα μπορούσαμε να πάρουμε τέσσερις βαθμούς σ΄ αυτούς τους δύο αγώνες, το δικαιούμεθα χωρίς αμφιβολία. Όμως, πήραμε μόλις έναν. Πολλές αποφάσεις που δεν εξαρτώνται από εμάς, μας έφεραν σ’ αυτήν την κατάσταση. Ωστόσο, σήμερα παίξαμε καταπληκτικά. Ήμασταν υποδειγματικοί μέχρι το 4-1, ακόμη και στο 4-2. Και μετά ήλθε αυτή η στιγμή που άλλαξε τον αγώνα, με το λάθος του Ντάλεϊ Μπλιντ, τις δύο κόκκινες και το δεύτερο πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά, παραμένω θετικός. Είμαστε επικεφαλής στον όμιλο και η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας. Μας μένουν δύο αγώνες και θα αναζητήσουμε το καλύτερο» σημείωσε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης