Ο Ιμπραΐμ Αφελάι ήταν εκπληκτικός στην πρώτη του συμμετοχή μετά την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ολλανδίας και η νίκη με ανατροπή των «οράνιε» επί του Καζακστάν με 3-1 σκορ έφερε φαρδιά πλατιά την… υπογραφή του, καθώς ο βραχύσωμος άσος είχε ένα γκολ, μία ασίστ και μία κερδισμένη αποβολή στο εν λόγω ματς.

Ο στράικερ του Ολυμπιακού, μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, αναφέρθηκε στο αποψινό (21.45) παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος απέναντι στην Ισλανδία, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του δεν θα πρέπει να επηρεαστεί από τον τρόπο, που θα αγωνιστούν οι γηπεδούχοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πιο βασικό απέναντι στην Ισλανδία, είναι να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο και να μην επηρεαστούμε. Όταν το Καζακστάν έκανε το 0-1,  μπερδευτήκαμε γιατί έπαιζε αμυντικά.

Ήταν σαν να είχε… παρκάρει πούλμαν για κάποιον σκοπό. Δεν περιμένω την Ισλανδία τόσο αμυντική, γιατί παίζει στο γήπεδό της. Όμως πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει το παιχνίδι, αν εμείς δεν κάνουμε αυτό που πρέπει. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός των Πειραιωτών.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης