Λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψή του σε βίλα στην πόλη της Βοσνίας, Μπιεγέλινα, όπου βρέθηκαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη) και όπλα, ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 40χρονος διαιτητής, ο οποίος είχε διευθύνει και το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, δέχθηκε μία πρόσκληση σε ένα επαγγελματικό δείπνο, χωρίς να γνωρίζει ότι βρισκόταν σε πάρτι, που είχε οργανώσει η Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, η οποία κατηγορείται ότι είναι μέλος μίας μεγάλης διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που είναι αναμεμειγμένη σε εμπόριο ναρκωτικών, πορνεία και κλοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Βίντσιτς, ο οποίος εδώ και 10 χρόνια διευθύνει αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο, συνελήφθη μαζί με άλλους 26 άντρες και 9 γυναίκες σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας με την επωνυμία Crystal (με τη συνεργασία των αρχών από Σερβία και Σλοβενία), που είχε βάλει στο μάτι τη διοργανώτρια αυτών των «πάρτι», την Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφόν!

Ο ίδιος κατέθεσε ως μάρτυρας στην υπόθεση και αφότου αφέθηκε ελεύθερος μίλησε στην «Vecer» της πατρίδας του, τονίζοντας:  «Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω.

Καθόμουν σε ένα τραπέζι με την εταιρεία μου και ξαφνικά η Αστυνομία ήρθε και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, ούτε οι εταιρικοί μου συνέταιροι. Μας πήγαν στην Αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες κι όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή ο Βίντσιτς είχε στο πλευρό του τους ανθρώπους της ομοσπονδίας της χώρας του, οι οποίοι τόνισαν ότι απλά βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, κάνοντας λόγο για ένα ατυχές περιστατικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης