Για ακόμα μία φορά o λογαριασμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα social media παραβιάστηκε από χάκερ, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον μάνατζερ του αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και τη σύντροφό του, Μαράια Ντανάι.

Για λίγα λεπτά το προφίλ του «Greek Freak» στο Twitter πέρασε στα… χέρια των χάκερ, οι οποίοι προχώρησαν σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα για τους Ασιάτες και τον κορωνοϊό, ενώ στη συνέχεια αφιερώθηκαν σε απρεπείς χαρακτηρισμούς για τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι, ακόμα και για τον Κόμπι Μπράιαντ, σπιλώνοντας τη μνήμη του. Από τη διαδικτυακή «επίθεση» δεν… γλίτωσαν οι Μιλγουόκι Μπακς και ο συμπαίκτης του, Κρις Μίντλετον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα σχετικά tweets, που φυσικά δεν τα έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Το Twitter, το τηλέφωνο, το email και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Γιάννη παραβιάστηκαν! Ζητάει πραγματικά συγγνώμη για όλα τα tweets και θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό! Αυτά που ειπώθηκαν από αυτόν τον χάκερ ήταν εξαιρετικά ακατάλληλα και αηδιαστικά!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η σύντροφός του Giannis, Μαράια Ντανάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος έγραψε αυτά τα απαίσια πράγματα»

Από τη μεριά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε «πολύ απογοητευμένος και αηδιασμένος» για όσα γράφτηκαν στον λογαριασμό του από τον άγνωστο… εισβολέα, ενώ ευχαρίστησε όλους για την υποστήριξή τους.

«Γεια σας. Είμαι και πάλι εδώ και θα ήθελα να σας ενημερώσω για το περιστατικό με τους λογαριασμούς μου στα social media. Με χάκαραν και η υπόθεση είναι υπό έρευνα αυτή τη στιγμή. Τα tweets και τα post ήταν υπερβολικά απαράδεκτα και είμαι πολύ απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος έγραψε αυτά τα απαίσια πράγματα.

»Νιώθω απαίσια που οι Μπακς, ο Κρις (Μίντλετον), ο Λεμπρόν (Τζέιμς) και η οικογένεια Κάρι συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα κακεντρεχή και αναληθή tweets. Νιώθω ιδιαίτερα απαίσια για την οικογένεια Μπράιαντ, που σε μια περίοδο που πενθεί δεν θα έπρεπε να γίνουν αντικείμενο αρνητικότητας και απαράδεκτης συμπεριφοράς. Ευχαριστώ που υποστηρίζετε εμένα και την οικογένειά μου και μείνετε ασφαλείς» έγραψε o Έλληνας σούπερ σταρ στον λογαριασμό του στο Twitter.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης