Ο Ντάριλ Μέρφι προχώρησε στην αποκάλυψη ότι κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, όταν και αγωνιζόταν στη Νότιγχαμ Φόρεστ, είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαΐνης.

Ο 36χρονος επιθετικός, o οποίος πλέον παίζει στη Μπόλτον, δήλωσε ότι του επεβλήθη γι’ αυτόν τον λόγο ποινή έξι εβδομάδων, τιμωρία που δεν έγινε γνωστή, καθώς η πολιτική της Ομοσπονδίας είναι να μην αποκαλύπτει τα ονόματα των αθλητών που βρίσκονται θετικοί στους σχετικούς ελέγχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις ο Μέρφι θέλησε να αποκαλύψει από μόνος του την τιμωρία του, ζητώντας ουσιαστικά συγνώμη για ό,τι έγινε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η χρήση ναρκωτικών για ευχαρίστηση δεν είναι κάτι που επικροτώ γενικά. Στο ξεκίνημα της περυσινής σεζόν εξέτισα ποινή για μια κακή απόφαση που πήρα σε μια νυχτερινή μου έξοδο.

Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που συνέβη σε περίοδο κατά την οποία δεν είχαμε παιχνίδια. Το μετάνιωσα αμέσως. Δεν είμαι περήφανος για αυτό που έκανα, αλλά είναι κάτι που έχω αφήσει πίσω μου, καθώς θέλω να αφοσιωθώ στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης