Πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο με οψιόν για ανανέωση ακόμη ενός έτους, έκανε η Μπαρτσελόνα στον Κώστα Σλούκα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo».

Οι «μπλαουγκράνα» δίνουν «γη και ύδωρ» για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή γκαρντ, ο οποίος αποτελεί βασικό στόχο, για τη θέση του Τομά Ερτέλ, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα της Καταλονίας λήγει τον Ιούνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, αλλά ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ, ο κάτοχος τριών τίτλων Euroleague (2012 & 2013 με τον Ολυμπιακό και 2017 με τη Φενερμπαχτσέ) έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης την εφετινή σεζόν, καθώς η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποκλείστηκε από τη συμπολίτισσά της, Αναντολού Εφές, στον ημιτελικό του φάιναλ φορ την περασμένη Παρασκευή (17/5), στη Βιτόρια.

Ο Σλούκας προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Ευρώπη, εφέτος, έχοντας μέσο όρο ανά αγώνα, 11,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 15,2 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα κινείται για την απόκτηση του Αλεξ Αμπρίνες, για να πλαισιώσει στην περιφέρεια τον Κόρι Χίγκινς, που αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ισπανός γκαρντ έχει ξαναφορέσει την κυανέρυθρη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 2012 έως το 2016.

Ο Αμπρίνες αποφάσισε να μη συνεχίσει την καριέρα του στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (2016-19) για προσωπικούς λόγους, χωρίς να έχει διευκρινίσει περισσότερα σχετικά μέχρι στιγμής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης