Η Ρόμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κρις Σμόλινγκ, ο οποίος ήρθε στον σύλλογο της «Αιώνιας Πόλης» το καλοκαίρι ως δανεικός.

Οι «τζιαλορόσι» απέκτησαν τον 29χρονο Άγγλο διεθνή κεντρικό αμυντικό έναντι του ποσού των τριών εκατ. ευρώ, χωρίς να προβλέπεται ρήτρα αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ προσφέρουν τώρα ακόμη 10 εκατ. για να τον κρατήσουν στο «Ολίμπικο» για τρία επιπλέον χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σμόλινγκ αγωνίστηκε για εννέα χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ» και μετακινήθηκε στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας, η οποία ήθελε να ενισχύσει την άμυνα της, μετά την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι.

Μάλιστα ο Άγγλος στόπερ δήλωσε πως θέλει να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στο ιταλικό πρωτάθλημα: «Πάντα είχα την επιθυμία να αγωνιστώ στο εξωτερικό.

Εάν η Ρόμα είναι χαρούμενη με εμένα στο τέλος της σεζόν θα ήθελα σίγουρα να μείνω για περισσότερα χρόνια. Το ιταλικό πρωτάθλημα μου ταιριάζει και βρήκα νέα αγωνιστικό κίνητρο.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης