Για τον ρόλο που θα έχει στους Μιλγουόκι Μπακς αλλά και για τα στοιχεία που καλείται να δώσει στο παιχνίδι των «ελαφιών» μίλησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη της ομάδας του με 115-108 επί των Ουίζαρντς στην «Capital One Arena» της Ουάσινγκτον.

«Πρέπει να δίνω θετική ενέργεια, ένταση, να προσφέρω ώθηση με την ενέργειά μου, να βοηθάω με την αθλητικότητά μου. Η πρώτη μου εμπειρία μακριά από την πόλη ήταν όμορφη, μιλάω με τους συμπαίκτες μου και προσπαθώ να δω πως βλέπουν κάθε αγώνα, κυρίως εκείνους που δεν έρχονται όπως τους περιμένουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσπαθώ να μάθω την κουλτούρα στην preseason, προσπαθούμε να την χτίσουμε όλοι μαζί. Ακόμη μαθαίνω την επίθεσή μας, είμαι ενθουσιασμένος γιατί όλοι βοηθούν ώστε να υπάρχουν αποστάσεις και χώροι. Όλοι προσπαθούν και στην άμυνα, γιατί με αυτή την άμυνα όλα μοιάζουν εύκολα στην επίθεση», ανέφερε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην κάμερα των Μπακς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έχει μέσο όρο στην preseason 7.8 πόντους και 3.1 ριμπάουντ ανά 11.3 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης