Στο τουρκικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει τον Ιανουάριο ο Μεσούτ Οζίλ, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

O έμπειρος άσος δεν υπολογίζεται από τον Αρτέρα και δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι από τις 7 Μαρτίου (1-0 εναντίον της Γουέστ Χαμ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα δεν είναι καν εγγεγραμμένος στις λίστες παικτών της Άρσεναλ για την Premier και το Europa League.

Πάντως ο Γερμανός μέσος εξακολουθεί να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της αγγλικής ομάδας, με ετήσιες αποδοχές σχεδόν 20 εκατομμύρια χάρη στην ανανέωση που υπέγραψε το 2018.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Άρσεναλ θέλει να απαλλαγεί από έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται και για τον οποίο πληρώνει μια πραγματική περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα είναι ότι πολλές ομάδες ενδιαφέρονται, αλλά καμία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον τεράστιο μισθό του και θα πρέπει εκείνος να αποδεχτεί μείωση για να διευκολύνει τη μεταγραφή.

Η «Bild» επισημαίνει ότι η Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει άμεσα ή σε περίπτωση που δεν το καταφέρει θα επιχειρήσει να τον ντύσει με τη φανέλα της το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης