Παρελθόν αποτελεί για την Άρσεναλ ο Ουνάι Έμερι, καθώς την Παρασκευή οι ιθύνοντες των «κανονιέρηδων» του έδειξαν την πόρτα της εξόδου, με αφορμή τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, με τελευταίο την ήττα με 2-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός με επιστολή του, αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο την πρώην πλέον ομάδα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε αυτήν: «Ήταν τιμή να είμαι προπονητής στην Άρσεναλ. Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί με βοηθήσατε να καταλάβω και να νιώσω το μεγαλείο της Άρσεναλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε όλους εσάς που μας στηρίξατε από όλο τον κόσμο, σε όλους εσάς που ήρθατε στα Εμιράτα, σε όλους εσάς που περιμένατε στη βροχή και στο κρύο απλά για να με χαιρετήσετε μετά από ένα παιχνίδι.

Θέλω να σας πω ότι έχω δουλέψει με πάθος, αφοσίωση και προσπάθεια. Δεν θα ήθελα τίποτα άλλο παρά να επιτύχω καλύτερα αποτελέσματα για εσάς. Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης σε όλους τους υπαλλήλους της Άρσεναλ για τον τρόπο με τον οποίο συνεργασθήκαμε.

Το μεγαλείο της Άρσεναλ βρίσκεται σε κάθε διευθυντή, στέλεχος, υπάλληλο, βοηθό και εθελοντή. Ειδικότερα, θα ήθελα να αναφερθώ τον Ιβάν Γκατζίδη, ο οποίος με υποδέχθηκε στο σύλλογο, και τον Ραούλ Σανλεΐ, τον Έντου και τον Βίναι Βενκάτσεχαμ για τον σεβασμό, τη φιλία και τη βοήθειά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι την τελευταία στιγμή, αντιμετωπίστηκα με τιμή και εντιμότητα. Και φυσικά, ευχαριστώ θερμά την οικογένεια Κρένκε για την εμπιστοσύνη τους.

Έχει περάσει 1,5 έτος συναισθημάτων, με μεγάλες στιγμές και πιο πικρές, αλλά δεν πέρασε ούτε μία ημέρα χωρίς να σκέφτομαι πόσο τυχερός ήμουν για να δουλέψω για αυτό το κλαμπ.

Με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάθε φορά τίμησαν την φανέλα που φορούσαν.

Αξίζουν την υποστήριξή σας. Είχα ήδη βιώσει πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο, αλλά μου άρεσε πολύ και έμαθα πολλά στην Αγγλία και στην Premier League. Τον σεβασμό για τους επαγγελματίες και την καθαρότητα του ποδοσφαίρου. Έχετε τις καλύτερες ευχές μου για πάντα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης