Ο Αρσέν Βενγκέρ τιμήθηκε με το βραβείο καριέρας, «Lifetime Achievement» (επίτευγμα ζωής), στην τελετή των «Laureus Awards».

Όμως, ο Αλσατός μάνατζερ εξεπλάγην με τα λόγια που είπε για εκείνον ο Ζοσέ Μουρίνιο, στη διάρκεια του αφιερώματος, αφού είναι γνωστά τα μεταξύ τους επεισόδια έντασης στην Αγγλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε κάποια επεισόδια στην διαδρομή. Αλλά μπορώ μόνο να μιλήσω για τον εαυτό μου. Πραγματικά μου άρεσε ο ανταγωνισμός μεταξύ μας. Ωστόσο, ο σεβασμός ήταν πάντα παρών», δήλωσε ο Πορτογάλος, σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα που μεταδόθηκε στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό.

Ο Βενγκέρ αφιέρωσε 22 χρόνια από την καριέρα του στην Άρσεναλ, όπου ήταν μεταξύ 1996 και 2018. Το 2003/2004, οδήγησε τους «Gunners» στην αήττητη πορεία για τον τίτλο.

«Έγραψε ιστορία σε αυτό το σύλλογο. Το ψευδώνυμο το λέει όλα: «αδιαμφισβήτητος». Είχε μια φιλοσοφία, ήταν η σχεδόν τέλεια ομάδα. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέξεις που εξέπληξαν τον Βενγκέρ. «Ήταν μια έκπληξη για μένα, γιατί είχαμε δυνατούς αγώνες. Αλλά ο χρόνος χαλαρώνει», δήλωσε ο Βενγκέρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης