Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της διάγει η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους και ήδη έχει τεθεί θέμα παραμονής του Ουνάι Έμερι. Όπως φαίνεται, οι διοικούντες τον σύλλογο του Λονδίνου έχουν δώσει… σιωπηλή διορία μερικών εβδομάδων στον Ισπανό τεχνικό, προκειμένου να βελτιωθεί η ομάδα, όμως ο Εμανουέλ Πετί φέρεται να διαφωνεί με αυτήν την επιλογή.

Η άποψη του Γάλλου έχει βαρύνουσα σημασία, δεδομένου πως αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα των «κανονιέρηδων» την τελευταία 20ετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω πως είναι καιρός να φύγει από την Άρσεναλ ο Ουνάι Έμερι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πετί στην «Daily Mail» και πρόσθεσε: «Τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλά. Δεν αναγνωρίζω την ομάδα. Τώρα, μοιάζει με μία ομάδα μεσαίου επιπέδου, χωρίς έμπνευση και δημιουργικότητα. Και δεν νομίζω ότι αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη των παικτών. Η γνώμη μου είναι πως οι περισσότεροι παίκτες έχουν εγκαταλείψει τον Εμερι. Οπότε, είναι καιρός να φύγει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης