Χαρούμενος με την άφιξη του Νταβιντ Λουίζ στην Άρσεναλ, δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα tribalfootball.com.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, έφτασε στους «κανονιέρηδες» την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Αγγλία και έκανε το ντεμπούτο του στη νίκη (2-1) του Σαββάτου επί της Μπέρνλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν ήρθε ο Νταβίντ, μιλήσαμε πολύ και συμφωνήσαμε ότι θα έχουμε στιγμές που πρέπει να αγωνιζόμαστε περισσότερο, αλλά πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί. Φυσικά είναι ένας παίκτης που έχει εμπειρία επειδή έπαιξε σε μεγάλες ομάδες. Χρειαζόμαστε παίκτες με χαρακτήρα σαν αυτόν», τόνισε.

«Ναι, είναι καλό να κάνουμε ένα δίδυμο, αλλά έχουμε και τους Ρομπ Χόλντινγκ, Καλούμ Κάμπερς που είναι καλοί παίκτες και τον Ντίνο Μαυροδήμο, ο οποίος επιστρέφει τώρα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε παιχνίδι, είναι πολλά τα παιχνίδια και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε σαν ομάδα. Στο παιχνίδι κάποιος πρέπει να παραμείνει έξω και κάποιος πρέπει να παίξει, αλλά το σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης