Ο Βόϊτσιεκ Σέζνι, ο οποίος πλέον υπερασπίζεται την εστία της Γιουβέντους, μίλησε στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ και θυμήθηκε τον λόγο για τον οποίο, το 2015, έχασε την θέση του στο αρχικό σχήμα των Λονδρέζων.

Το επίμαχο περιστατικό εκτυλίχθηκε μετά την ήττα των «κανονιέρηδων» από τη Σαουθάμπτον, με τον Πολωνό τερματοφύλακας να αποκαλύπτει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκείνη την εποχή, κάπνιζα τακτικά και ο προπονητής το ήξερε. Απλώς δεν ήθελε να καπνίζει κανείς στα αποδυτήρια και αυτό το ήξερα πολύ καλά.

Επηρεασμένος από το αποτέλεσμα και τα συναισθήματα του αγώνα, κάπνισα ένα τσιγάρο στα αποδυτήρια κι ενώ η ομάδα ήταν ακόμη εκεί. Κάποιος με είδε, δεν ήταν ο ίδιος ο Αρσέν (σ.σ. Βενγκέρ), αλλά κάποιος του το είπε.

Λίγες ημέρες αργότερα, με ρώτησε εάν ήταν αλήθεια. Και του το επιβεβαίωσα. Στη συνέχεια, με ενημέρωσε ότι θα ήμουν εκτός ομάδας για λίγο. Χωρίς να υπάρχει επιχειρηματολογία ή αντιπαράθεση μεταξύ μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη θέση του Σέζνι ανάμεσα στα δοκάρια της Άρσεναλ, πήρε ο Νταβίντ Οσπίνα και λίγο αργότερα, ο Πολωνός τερματοφύλακας πήρε μεταγραφή στη Ρόμα, με τη συνέχεια να είναι γνωστή σε όλους…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης