Στην Άρσεναλ θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Πάμπλο Μαρί και Σέντρικ Σοάρες, όπως ανακοίνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) οι «κανονιέρηδες». Ο 28χρονος Πορτογάλος αμυντικός, Σέντρικ Σοάρες, είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι, όταν έμεινε ελεύθερος από τη Σαουθάμπτον.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η ομάδα του Λονδίνου αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φτάσαμε σε συμφωνία τόσο με τον Πάμπλο Μαρί όσο και με τον Σέντρικ Σοάρες για την παραμονή τους στον σύλλογο ως “μόνιμοι”. Και οι δύο παίκτες είχαν έρθει στον σύλλογο υπό μορφή δανεισμού τον περασμένο Ιανουάριο, και καθώς εντυπωσίασαν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου στο διάστημα αυτών των τελευταίων οκτώ μηνών, όλες οι πλευρές συμφωνήσαμε για τη μόνιμη μετακίνησή τους στην Άρσεναλ.

Ο Ισπανός αμυντικός Πάμπλο Μαρί προέρχεται από τη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο. Πραγματοποίησε τρεις εμφανίσεις για εμάς πριν τραυματιστεί στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα μας με την Μάντσεστερ Σίτι, για την Premier League, το πρώτο μας παιχνίδι μετά την επανέναρξη. Ο 26χρονος είχε υπογράψει στην Φλαμένγκο προερχόμενος από τη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία αγωνιζόταν από το 2016. Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε υπό μορφή δανεισμού τρεις φορές από την Μάντσεστερ Σίτι: Στην ισπανική Τζιρόνα τη σεζόν 2016-17, στην ολλανδική Μπρέντα την αγωνιστική περίοδο 2017-18, πριν επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνα τη σεζόν 2018-19.

Ο Πορτογάλος αμυντικός Σέντρικ Σοάρες προέρχεται από τη Σαουθάμπτον, με την οποία πραγματοποίησε 100 εμφανίσεις. Αγωνίστηκε σε 5 αγώνες της Premier League με τη φανέλα της Άρσεναλ και πέτυχε γκολ στο ντεμπούτο του με τον σύλλογό μας και συγκεκριμένα στη νίκη με 4-0 επί της Νόριτς. Ο 28χρονος Σέντρικ αποτελεί έναν έμπειρο διεθνή παίκτη, καθώς μετρά 33 συμμετοχές με την εθνική Πορτογαλίας. Αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, ενώ ήταν μέλος της εθνικής Πορτογαλίας και στο EURO 2016. Στην καριέρα του, έχει αγωνιστεί δανεικός επίσης στην Ακαντέμικα και στην Ίντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλωσορίζουμε τόσο τον Πάμπλο όσο και τον Σέντρικ στον σύλλογο σε μία μόνιμη βάση και ανυπομονούμε για τη συνέχιση της συνεισφοράς τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης