Το ντεμπούτο του Φρέντι Λιούνγκμπεργκ ως «υπηρεσιακού» προπονητή στον πάγκο της Άρσεναλ δε συνοδεύτηκε με νίκη των Λονδρέζων (2-2 με τη Νόριτς). Ακολουθεί η αναμέτρηση της εμβόλιμης αγωνιστικής της Premier League, με την Μπράιτον την Πέμπτη (5/12) κι ο Σουηδός σκέφτεται να συμβουλευτεί κάποιον που γνωρίζει όσο ελάχιστοι τ΄ αποδυτήρια των «κανονιέρηδων», προκειμένου να πάρει η ομάδα τη νίκη που τόσο πολύ χρειάζεται μετά από ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων.

Ως παίκτης της Άρσεναλ ο Λιούνγκμπεργκ έμαθε πολλά από τον τότε προπονητή του, Αρσέν Βενγκέρ, και σκέφτεται να πάρει τη γνώμη του Αλσατού ενόψει του ματς που ακολουθεί: «Θέλω πραγματικά να του μιλήσω» είπε ο προσωρινός τεχνικός των Λονδρέζων στη σημερινή (3/12) συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Βρισκόμαστε σε επαφή, αλλά δεν του έχω μιλήσει ακόμη διότι η κατάσταση ήταν λίγο ταραχώδης, αλλά είναι στα πλάνα μου να το κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργότερα, ο Αρσέν Βενγκέρ, μίλησε στο SkySports κι όταν ρωτήθηκε εάν θα ανταποκριθεί σε τυχόν κάλεσμα του Λιούνγκμπεργκ ήταν κατηγορηματικός: «Εάν θέλει να το κάνει και βέβαια είμαι διαθέσιμος. Η καρδιά μου ανήκει στην Άρσεναλ και θέλω να πάει καλά. Ο Φρέντι είναι απίστευτα αφοσιωμένος… έχει την ευκαιρία του. Ας τον στηρίξουμε, τις ιδέες του, την δουλειά του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης