Σε διαρκή επικοινωνία με τους παίκτες της Άρσεναλ βρίσκεται ο ψυχολόγος των «κανονιέρηδων», προκειμένου να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια που τυχόν θα χρειαστούν στη διάρκεια του «λουκέτου» που έχει μπει στην Premier League λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει διακοπεί από τις 13 Μαρτίου, εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες της ομάδας του βόρειου Λονδίνου βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό από τις 12 Μαρτίου, όταν ο προπονητής Μικέλ Αρτέτα είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, πριν το lockdown στην Αγγλία, με τον Ισπανό να επισημαίνει ότι όλες οι προσπάθειες που έγιναν είχαν ως στόχο να διατηρήσουν την καλή ψυχολογία στους παίκτες.

«Έχουμε τον ψυχολόγο μας, που φροντίζει τους ποδοσφαιριστές και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους», τόνισε ο Αρτέτα στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των Λονδρέζων τον περασμένο Δεκέμβριο, αφότου λύθηκε η συνεργασία με το συμπατριώτη του, Ουνάι Έμερι, τόνισε ακόμη ότι το lockdown θα τον βοηθήσει να καταλάβει καλύτερα τους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε κάνει πραγματικά πολύ καλές συζητήσεις», παραδέχθηκε ο πρώην βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι και κατέληξε: «Αυτή η χρονική περίοδος ήταν πολύ ωφέλιμη για την ομάδα, το λιγότερο που μπορώ να πω, να γνωριστούμε καλύτερα με τους παίκτες, προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, την επαφή και το να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης