O Mικέλ Αρτέτα εξήγησε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, την απόφασή του να αφήσει τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στον πάγκο, στη χθεσινή νίκη (2-1) της Αρσεναλ εναντίον της Τότεναμ, τονίζοντας ότι τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή επειδή άργησε στη συγκέντρωση της ομάδας.

«Έχουμε έναν τρόπο να ζούμε μαζί σε αυτήν την ομάδα. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, αυτό είναι όλο. Το παιχνίδι επρόκειτο να ξεκινήσει, είχαμε πειθαρχικό πρόβλημα. Υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να σεβόμαστε σε κάθε παιχνίδι », δήλωσε ο Άρτέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια απόφαση που ελήφθη μετά από αξιολόγηση όλων, το ποιος είναι ο Ομπαμεγιάνγκ και τι έχει κάνει. Έχουμε άλλους παίκτες που μπορούν να παίξουν. Πρόσφατα αλλάξαμε πολύ την ομάδα και υπάρχουν παίκτες που είναι πρόθυμοι να παίξουν και αξίζουν μια ευκαιρία, οπότε δεν νιώθω άβολα με αυτό.

Έκανα αυτό που νόμιζα ότι ήταν η σωστή απόφαση. Εχουμε βάλει μια γραμμή που δεν μπορούμε να περάσουμε και τώρα προχωράμε. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι για εμάς, αυτό το ξέρουμε ήδη, οπότε ας προχωρήσουμε», πρόσθεσε ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ, αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης