Ο Νταβίντ Οσπίνα θα υπερασπιστεί την εστία της Άρσεναλ στον τελικό του League Cup Αγγλίας, την προσεχή Κυριακή (25/02), όπως επιβεβαίωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Αμφίβολος παραμένει ο Άαρον Ράμσεϊ για το ντέρμπι στο Γουέμπλεϊ, παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ ο Μεσούτ Οζίλ θα είναι πανέτοιμος για τον καταληκτικό αγώνα, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Οι δύο τελευταίοι δεν θα αγωνιστούν στην αυριανή ρεβάνς των «32» του Europa League εναντίον της Έστερσουντ στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι αποφάσεις που πρέπει να παίρνουμε είναι πάντα δύσκολες, αλλά αυτό είναι κάτι που το έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή της περιόδου. Ο Οσπίνα θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι» παραδέχθηκε ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων» και πρόσθεσε: «Έχουμε δύο παγκόσμιας κλάσης γκολκίπερ κι έχω αποφασίσει από πολύ νωρίς σε ποια ματς θα παίζουν, οπότε θα παραμείνω σε αυτό».

Η υπόθεση πρόκριση στους «16» του Europa League έχει ξεκαθαρίσει από το πρώτο ματς, καθώς η Άρσεναλ επικράτησε με 3-0 στη Σουηδία. Ο Βενγκέρ επισήμανε ότι ο Οζίλ δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αυριανή ρεβάνς, καθώς δεν είναι 100% έτοιμος: «Ο Μεσούτ ήταν άρρωστος μέχρι και σήμερα», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: «Θα είναι πανέτοιμος για την Κυριακή».

Επίσης αποκάλυψε ότι η περίοδος της αποθεραπείας του Αλεξάντρ Λακαζέτ, μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο, εξελίσσεται άκρως ικανοποιητικά και το πιθανότερο είναι πως ο Γάλλος στράικερ θα επιστρέψει σε ένα μήνα, ενώ όσον αφορά τον Ράμεσεϊ, ο Βενγκέρ είπε πως θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις κι ανάλογα θα πάρει την απόφαση εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης