«Τέλος εποχής» για τον Σάντι Καθόρλα στην Άρσεναλ, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι «κανονιέρηδες» το συμβόλαιο του 33χρονου Ισπανού μέσου, που τελειώνει τον επόμενο μήνα, δεν θα ανανεωθεί.

Ο έμπειρος παίκτης μετρά 180 συμμετοχές στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, από το 2012 που εντάχθηκε στο δυναμικό τους από την Μάλαγα. Έχει να αγωνιστεί, όμως, σε ματς με την Άρσεναλ από τον Οκτώβριο του 2016, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στον Αχίλλειο τένοντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καθόρλα πανηγύρισε με την αγγλική ομάδα την κατάκτηση δύο κυπέλλων Αγγλίας, ενώ είχε σκοράρει, μάλιστα, στον τελικό του 2014 με την Χαλ (3-2). Χειρουργήθηκε αρκετές φορές στο σημείο του τραυματισμού του και τον Νοέμβριο του 2017 οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να είναι χαρούμενος που θα μπορέσει να περπατήσει ξανά, μετά το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε στο δεξιό του αστράγαλο (γάγγραινα).

Ο κεντρικός μέσος αναγκάστηκε να βάλει μόσχευμα από τον ώμο στο πόδι, μετά την επιπλοκή που παρουσιάστηκε στον Αχίλλειο τένοντα και που λίγο έλλειψε να του κοστίσει πολύ μεγαλύτερη ζημιά.

Το τελευταίο του ματς με την φανέλα της Άρσεναλ ήταν το 6-0 επί της Λουντογκόρετς τον Οκτώβριο του 2016, ενώ συνολικά πέτυχε 29 γκολ για τους «κανονιέρηδες». «Ο Σάντι θα είναι πάντα ένας από τους πιο αγαπημένους μου παίκτες», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Ιβάν Γκατζίδης και πρόσθεσε: «Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον και τον ευχαριστούμε για τη σημαντική αφοσίωση που επέδειξε στο κλαμπ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης