Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Spotify, Ντάνιελ Εκ, έχει στο πλευρό του έναν θρύλο της Άρσεναλ, τον Τιερί Ανρί, στην προσπάθειά του να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας του Λονδίνου από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, Σταν Κρένκε.

Ο Κρένκε και ο γιος του, διευθυντής της ομάδας, Τζος, έχουν κάνει κοινή δήλωση, λέγοντας ότι παραμένουν «100% αφοσιωμένοι στην Άρσεναλ» και πως δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν τις μετοχές τους, αλλά οι αντιδράσεις των οπαδών για την αλλαγή ιδιοκτησίας αλλάζει τα δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά τώρα που ο Ανρί δήλωσε πως είναι στο πλευρό του Εκ, όπως έχουν κάνει δύο ακόμη διάσημοι άσοι του παρελθόντος, οι Πατρίκ Βιεϊρά και Ντένις Μπέργκαμπ: «Στηρίζω απόλυτα, μαζί με τον Πατρίκ και τον Ντένις, το σχέδιο του Εκ για την αγορά της αγαπημένης μας Άρσεναλ» τόνισε σχετικά ο 43χρονος Γάλλος σταρ.

Να σημειωθεί πως χιλιάδες οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν έξω από το «Εμιρέιτς», μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του συλλόγου μαζί με άλλες 11 κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες να δημιουργήσουν την ευρωπαϊκή Super League, οδηγώντας τον Εκ, έναν 30χρονο φίλαθλο της Άρσεναλ, να αποφασίσει να αγοράσει τον σύλλογο.

«Θέλω να δημιουργήσω εμπιστοσύνη με τους φιλάθλους και θέλω να τους προσελκύσω ξανά» δήλωσε ο Εκ στο επιχειρηματικό κανάλι CNBC. Η Άρσεναλ, αξίας 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το Forbes, είναι 9η στη βαθμολογία της Premier League, ενώ βρίσκεται και στους ημιτελικούς του Europa League, όπου αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης