Προτείνει ο General

Η πρώτη απόπειρα προβλέψεων είχε την ευστοχία της και την… ατυχία της. Η απόδοση στο 5.00 του Παναθηναϊκού για να σκοράρει 5-6 τρίποντα στο ματς με τη Μακάμπι πέρασε πανηγυρικά, όμως η Ρεάλ μάς πέταξε έξω, καθώς κέρδισε με 7 πόντους (88-81) τη Ζαλγκίρις, ενώ περιμέναμε +9,5. Στο νήμα χάθηκε και το 4,2 στη νίκη της Αρμάνι με 1 έως 5 πόντους κόντρα στη Βαλένθια (89-93), όμως με δεδομένη την επαλήθευση της μεγαλύτερης απόδοσης σίγουρα δεν μπήκαμε… μέσα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το σημερινό κουπόνι η πρώτη επιλογή πληρώνει με 1,75 και ζητάμε στο ματς του Ολυμπιακού με την Εφές στο ΣΕΦ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ να βάλει περισσότερους πόντους από τον Μπράιαν Ντάνστον στο Head to Head παικτών με κωδικό 151.

Δεύτερη επιλογή είναι ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος στον κωδικό 139 μας πληρώνει 3,65 για να βγει πρώτος σκόρερ στο ματς Χίμκι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τέλος, στο ματς της Μπάμπεργκ με τη Μάλαγα θα παίξουμε νίκη των Γερμανών σε συνδυασμό με τον Νέτνοβιτς ως πρώτο σκόρερ. Η απόδοση του κωδικού 322 μας πληρώνει στο 4.50.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το Κουπόνι του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προκειμένου να αναλύσετε τις αποδόσεις και να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης