Προτείνει ο… Οβερίξ

Καλησπέρα σας συμπαίκτες μου… Με ένα αρκετά καλοπληρωμένο όβερ επιστρέψαμε στις επιτυχίες την Κυριακή, καθώς επαληθεύτηκε η απόδοση 2.45 από το ματς ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Αστέρα Τριπολης, που έληξε 3-1 υπέρ των Αρκάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το στοιχηματικό ρεπό της Δευτέρας, χωρίς χρονοτριβή, πάμε στη σημερινή μας πρόταση, που προέρχεται από τη Βουλγαρία.

Η Σλάβια Σόφιας και η Μπότεφ Πλόβντιβ διασταυρώσουν τα ξίφη τους, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με την ομάδα της πρωτεύουσας να έχει ηττηθεί με 2-1 σκορ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Αυτό το σκορ πάντως, όπως καταλαβαίνετε, είναι εύκολο να ανατραπεί, κι έτσι οι γηπεδούχοι θα παίξουν τα ρέστα τους απέναντι στην Μπότεφ, που από την πλευρά της θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σλάβια λογικά θα μπει επιθετικά στο στάδιο «Vasil Levski», θα κυνηγήσει από νωρίς το γκολ της πρόκρισης, απέναντι σε μία ομάδα που σκοράρει εύκολα αλλά παράλληλα αντιμετωπίζει και προβλήματα στην άμυνα. Οπότε φρονούμε ότι το όβερ 2.5, στη μεταξύ τους αναμέτρηση, έχει τύχη.

512.
Σλάβια Σόφιας-Μπότεφ Πλόβντιβ Όβερ 2.5 γκολ (1.85)

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το Κουπόνι του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προκειμένου να αναλύσετε τις αποδόσεις και να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο.

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης