Ραντεβού με την τύχη μέσω διαδικτύου δίνουν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, που συμπληρώνουν τα δελτία τους από το κινητό τους τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή και διεκδικούν τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ που μοιράζει η πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού.

Μπορεί τα πρακτορεία ΟΠΑΠ να είναι κλειστά, η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ όμως θα πραγματοποιηθεί κανονικά και η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21:30 το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς παίζουμε ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε αν θέλουμε να δοκιμάσουμε την τύχη  μας είναι απλή. Για να παίξουμε ΤΖΟΚΕΡ από κινητό τηλέφωνο ή tablet, κατεβάζουμε δωρεάν την εφαρμογή από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ. Αν χρησιμοποιούμε υπολογιστή μπαίνουμε στο tzoker.gr. Συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας για να κάνουμε εγγραφή και είμαστε έτοιμοι  να παίξουμε.  Επιλέγουμε τους αριθμούς που επιθυμούμε και καταθέτουμε το δελτίο μας, το οποίο θα λάβουμε με e-mail.

Ο online νικητής της περασμένης Πέμπτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης δεν βρέθηκε μεγάλος νικητής, αλλά μόνο ένας τυχερός «5άρης», που μάντεψε σωστά τους 5 αριθμούς, αλλά δεν βρήκε το ΤΖΟΚΕΡ. Ο παίκτης, ο οποίος κέρδισε 32.179 ευρώ, είχε συμπληρώσει το δελτίο του διαδικτυακά, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης