Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 7 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2016 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας βρέθηκε στη Δράμα. Προέβλεψε σωστά το Ημίχρονο/Τελικό και το Τελικό Αποτέλεσμα σε 6 αγώνες από τη League 1, τη Λίγκα Pro B της Ιταλίας και τα πρωταθλήματα του Μαρόκου, της Βολιβίας, της Κολομβίας και των Φιλιππίνων και με 30 ευρώ κέρδισε 24.720 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεπέρασαν τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ τα επιπλέον κέρδη από το Mega Booster

Τα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα» πολλαπλασιάζονται με το Mega Booster, τη μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ, που δίνει επιπλέον μπόνους από 5% έως 100% στους τυχερούς που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω.

Το Mega Booster έχει μοιράσει περισσότερα από 2,8 εκατομμύρια ευρώ, σε επιπλέον κέρδη, από τις 26 Αυγούστου 2016 μέχρι σήμερα. Την προηγούμενη εβδομάδα δύο ακόμη νικητές είδαν τα κέρδη τους να αυξάνονται σημαντικά, χάρη στο Mega Booster.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας νικητής από την Κέρκυρα με 3 ευρώ κέρδισε 17.135 ευρώ. Προέβλεψε σωστά το Τελικό Αποτέλεσμα σε 12 αγώνες από τη Bundesliga, τη Serie A, την Premier League, τη Ligue 1, την Championship και την Πορτογαλία. Τα επιπλέον κέρδη του από το Mega Booster ανήλθαν σε 1.558 ευρώ.

Ο δεύτερος νικητής από την Παιανία με 10 ευρώ κέρδισε 6.812 ευρώ. Πόνταρε σε 10 αγώνες από τη Super League, τη Bundesliga, τη Serie A, την Premier τη League, Ligue1 και τα πρωταθλήματα της Πορτογαλίας και Τουρκίας, επιλέγοντας το Τελικό Αποτέλεσμα. Τα επιπλέον κέρδη του από το Mega Booster ανήλθαν σε 889 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης