Video-Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Στην αφετηρία θα βρεθούν εκ νέου τα άλογα του ιπποδρόμου την Κυριακή 5 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι μετά από πολλούς μήνες, όπου δεν διεξάγονταν επίσημες κούρσες σε κανένα σημείο της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ιππόδρομο του Μαρκόπουλου το ΗELLAS HORSE RACES συνεχίζει μία παράδοση σχεδόν 100 ετών καθώς ο ΟΠΑΠ και οι Ελληνικές Ιπποδρομίες ΑΕ επαναφέρουν δυναμικά το συγκεκριμένο άθλημα και τον ανάλογο στοιχηματισμό.

Από τη μεθεπόμενη Κυριακή οι ιπποδρομίες θα μεταδίδονται ζωντανά από το Kontra Channel καθώς και από ειδικό κανάλι που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ.

Στόχος της ΟΠΑΠ ΑΕ είναι οι ιπποδρομίες να μεταβληθούν σε μία εκδήλωση για όλη την οικογένεια. καθώς θα περιστοιχίζονται από εκδηλώσεις για τη γυναίκα, το παιδί αλλά και τον σύζυγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σειρά επενδύσεων θα πραγματοποιηθούν γύρω από τον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου ώστε να μετατραπεί σε ένα σύμπλεγμα ψυχαγωγίας για όσο το δυνατό περισσότερους συμπολίτες μας.

Η νέα εποχή για τις ελληνικές ιπποδρομίες παρουσιάστηκε την Πέμπτη από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, καθώς και από τη διοίκηση της Ιπποδρομίες ΑΕ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων o Yφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, παλιές δόξες του ελληνικού αθλητισμού και του ποδοσφαίρου όπως οι Δομάζος, Αντωνιάδης, Μαύρος, Μητρόπουλος και πολλοί άλλοι.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης