Στο μικροσκόπιο οι αγώνες Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ – Γιουβέντους.

Τέσσερα μεγάλα ντέρμπι θα διεξαχθούν την Κυριακή σε Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία και η εβδομαδιαία εκπομπή «Game Time» φιλοξενεί τον Γιάννη Κοντοέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου χαρακτηρίζει τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:30) «ντέρμπι αποδείξεων», όχι μόνο για τις δύο ομάδες αλλά και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. «Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση και έχει βρει ισορροπία στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευτεί στο “Καραϊσκάκη”, παρόλο που ο αγώνας θα γίνει χωρίς φιλάθλους», τονίζει μεταξύ άλλων.  

Ο Γιάννης Κοντοές μιλάει ακόμα για το ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (18:30), το «Clasico» της La Liga Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (17:15) και την αναμέτρηση της Serie A, Ίντερ – Γιουβέντους (21:45).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Το «Game Time» υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης