Οι προσφορές του Pamestoixima.gr στους σημερινούς αγώνες της Euroleague

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Ισπανία δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Στις 21:30, στην Fernando Buesa Arena της Βιτόρια, αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπασκόνια, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τρίτη πάλεψε στη Βαλένθια αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη έως το τέλος. Ηττήθηκε με 95-83 και πλέον ο απολογισμός του στην Euroleague είναι 2 νίκες και 5 ήττες. Η Μπασκόνια έχει 3 νίκες και 4 ήττες. Και τις 3 νίκες σημείωσε εντός έδρας. Την Τρίτη κέρδισε με 86-68 την Φενερμπαχτσέ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Μπασκόνια-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Τριάδα από την Euroleague με ενισχυμένη απόδοση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 0% γκανιότα παίζονται στο Pamestoixima.gr και άλλοι δύο σημερινοί αγώνες της Euroleague, Κίμκι Μόσχας-Αναντολού Εφές (19:00) και Μπάγερν Μονάχου-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:30), στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Προσφέρεται και μία τριάδα με ενισχυμένη απόδοση από την Euroleague, για τους αγώνες Κίμκι Μόσχας-Αναντολού Εφές, Μπάγερν Μονάχου-ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπασκόνια-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Η τριάδα αποτελείται από την Αναντολού Εφές με -3,5 χάντικαπ, τους Over 158,5 πόντους στον αγώνα Μπάγερν Μονάχου-ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ με +4,5 χάντικαπ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης