Κορυφαία εμφάνιση της ΑΕΚ σε πανηγυρική ατμόσφαιρα…

Με μια σαρωτική νίκη με 4-1 απέναντι στον Ιωνικό έκανε πρεμιέρα η ΑΕΚ στην OPAP ARENA, στο ματς της 6ης αγωνιστικής πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γκολ της Ένωσης πανηγύρισαν ξέφρενα οι 32.000 φίλαθλοι που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο, για δεύτερη φορά μετά τα εγκαίνια της 30ης Σεπτεμβρίου. Ανάμεσά τους ήμασταν κι εμείς.

Ως φιλοξενούμενοι του ΟΠΑΠ, σε μία από τις σουίτες του γηπέδου, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία που προσφέρει πλέον στους Έλληνες φιλάθλους η OPAP ARENA, ένα από τα πιο σύγχρονα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης.

Πρόκειται για ένα άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο με τρομερή ακουστική το οποίο έχει δώσει τεράστια χαρά στους φιλάθλους της «Ένωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετές ώρες πριν τον αγώνα όλοι οι δρόμοι στην περιοχή έσφιζαν από ζωή.

Η Νέα Φιλαδέλφια, όπως θα συμβαίνει άλλωστε σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ, είχε βάλει τα γιορτινά της από πολύ νωρίς και όσο πλησίαζε η ώρα της έναρξης του ιστορικού αυτού ματς το νεότευκτο γήπεδο «πλυμμύριζε» από κόσμο.

Παντού έβλεπες πρόσωπα χαμογελαστά και χαρούμενα. Αντίκριζες ανθρώπους να ανυπομονούν για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Άλλωστε 19,5 χρόνια μακριά από την ιστορική έδρα της ομάδας ήταν πάρα πολλά.

H OPAP ARENA αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις σε αθλητικές υποδομές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η χωρητικότητα των 32.000 θέσεων κατατάσσει το γήπεδο στη κατηγορία FIFA/UEFA 4* και μπορεί να φιλοξενήσει τελικές φάσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού, είναι η πρώτη εταιρεία στη χώρα μας, που συνδέει το όνομά της με ένα αθλητικό κέντρο. Πρόκειται δηλαδή για τη πρώτη συμφωνία ονοματοδοσίας γηπέδου στην Ελλάδα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης