Μεγάλη «μάχη» γίνεται στη Premier League για δύο θέσεις του Champions League. Τα δύο από τα τέσσερα εισιτήρια έχουν εξασφαλίσει η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες παλεύουν για τον τίτλο. Τα άλλα δύο διεκδικούν τέσσερις ομάδες, η Τότεναμ με 64 βαθμούς, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι με 63 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 61.

Η Τσέλσι έχει την ευκαιρία, με νίκη απόψε (22:00) στο Stamford Bridge κόντρα στη Γουέστ Χαμ, να ανέβει στην τρίτη θέση και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 42 βαθμούς, μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά και από αυτές του υποβιβασμού. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Έβερτον. Η Τσέλσι στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε με 3-0 τη Μπράιτον. Σε αυτό το ματς κάθισε στον πάγκο ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο σημερινό παιχνίδι Τσέλσι-Γουέστ Χαμ.

Ο Ιγκουαΐν έχει πετύχει τρία γκολ στην Premier League, δύο κόντρα στη Χάντερσφιλντ και ένα κατά της Φούλαμ. Και στα δύο αυτά παιχνίδια άνοιξε το σκορ. Στο 5-0 επί της Χάντερσφιλντ πέτυχε και το τέταρτο γκολ. Θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του με γκολ, για να οδηγήσει την Τσέλσι σε μία ακόμα νίκη και στον δρόμο που οδηγεί στο Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης