Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια δίνουν σήμερα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός στην 20ή αγωνιστική της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει στο Τελ Αβίβ, στις 21:30, τη Μακάμπι και ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, στις 19:30, τη Φενερμπαχτσέ.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Νίκο Παππά σ’ ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι. Η Μακάμπι βρίσκεται σε ανοδική τροχιά με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο της και ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με 8 νίκες και 11 ήττες. Στόχος και των δύο είναι η οχτάδα και η συμμετοχή στα playoff.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα τελευταία παιχνίδια του στην Euroleague είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Πρόσφατα, στο ματς με τη Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, έκανε προσωπικό ρεκόρ με τους 18 πόντους που σημείωσε.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under 8,5 πόντους του Ιωάννη Παπαπέτρου στον αποψινό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παπαπέτρου έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια στην Euroleague. Σημείωσε 122 πόντους και ο μέσος όρος του είναι 8,69 πόντοι ανά αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στην έδρα της πρωτοπόρου (με 17 νίκες και 2 ήττες) Φενερμπαχτσέ. Στην πέμπτη θέση, με 12 νίκες και 7 ήττες, βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι». Στόχος τους είναι η πρώτη τετράδα για να αγωνιστούν με πλεονέκτημα έδρας στα playoff.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, στον αγώνα Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός, ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Over/Under 11,5 πόντους του Γιώργου Πρίντεζη. Σταθερή αξία είναι ο Πρίντεζης. Έχει αγωνιστεί και στα 19 παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague. Πέτυχε 227 πόντους και ο μέσος όρος του είναι 11,9 πόντοι ανά αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης