Ένα πλήρες πρόγραμμα εννέα ιπποδρομιών επιφυλάσσει κι αυτή η Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου για όσους επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την ιπποδρομιακή δράση στο Markopoulo Park.

Στα γκισέ του ιπποδρόμου, αλλά και σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, ο κόσμος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τις κούρσες της Κυριακής. Ξεχωρίζουν τα ΣΚΟΡ, δηλαδή η επιλογή νικητών ίππων σε συνεχόμενες ιπποδρομίες. Θα προσφερθεί ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως και την 3η ιπποδρομία, ΣΚΟΡ 6 από την 4η έως και την 9η  και δύο ΣΚΟΡ 4 από την 2η έως την 5η και από την 6η έως την 9η. Παράλληλα, συνεχίζεται η επιδότηση των 2.000 ευρώ στο ΓΚΑΝΙΑΝ (νικητής κούρσας) σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 2η ιπποδρομία, που θα διεξαχθεί στην sprint απόσταση των 1.100 μέτρων με την συμμετοχή 11 καθαρόαιμων, αλλά και η αναμέτρηση για το Τρόπαιο Έβρου (4η ιπποδρομία) αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των θεατών.

Η πρώτη ιπποδρομία ξεκινά στις 14:00, ενώ όλες οι κούρσες της ημέρας θα μεταδίδονται ζωντανά από το Kontra Channel και το High TV.

Κλειστές αφίξεις αναμένονται κι αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διασκέδαση για τους μικρούς φίλους

Στο ανανεωμένο Family Club του Markopoulo Park η διασκέδαση συνεχίζεται. Αυτή την Κυριακή οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν αποκριάτικες χειροτεχνίες και να διασκεδάσουν με δημιουργικά παιχνίδια και χορό. Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 12:30.

Επίσης, το εστιατόριο του πέμπτου ορόφου προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό μενού.  

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης