Στη La Liga στρέφεται απόψε (22:00) το ενδιαφέρον, στην αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Χετάφε.

Η γηπεδούχος κατέκτησε το Σούπερ Καπ, με την νίκη 3-2 στην παράταση στον τελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου αποκλείοντας με 1-2 την Ίμπιζα Εϊβίσα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φιλοξενούμενη έχει 2 βαθμούς περισσότερους και προέρχεται από 2 νίκες στο Πρωτάθλημα, με 1-3 κόντρα στην Έλτσε και με 1-0 κατά της Ουέσκα. Έφυγε αήττητη, με 2 ισοπαλίες και μία νίκη, από το Μπιλμπάο, στις 3 τελευταίες επισκέψεις της.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του και τα πολλαπλά σκορ 3-1, 1-1 και 0-2 με ενισχυμένη απόδοση.

Δύο τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθημερινά θα βρείτε στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες. Σήμερα, εκτός από τα πολλαπλά σκορ για τον αγώνα της La Liga, προσφέρονται και 2 τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις.  

Η πρώτη τριάδα αποτελείται από τα Over 2,5 γκολ στο ματς Σοσό-Τουλούζ, την ισοπαλία πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε και το Goal στο παιχνίδι Μπρέσια-Μόντζα.

Η δεύτερη τριάδα έχει το πρώτο γκολ από την Καρταγένα στο ματς με την Μιράντες, το τελευταίο γκολ από τη Ναϊμέγκεν στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την ΦΚ Αϊντχόφεν και τα Over 3,5 γκολ στον αγώνα Άγιαξ Β’-Γκόου Άχεντ Ιγκλς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης