Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη Super League. Έχει πετύχει 7 γκολ και κυνηγάει τον Ευθύμη Κουλούρη του Ατρόμητου, ο οποίος προηγείται στον πίνακα των σκόρερ με 9 τέρματα.

Ο Πρίγιοβις έχει βρει δίχτυα στα 5 από τα 10 παιχνίδια του ΠΑΟΚ στη Super League. Σκόραρε από 2 φορές κόντρα στην ΑΕΚ και τον Άρη και από μία στους αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης, την Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα καταφέρει να πετύχει γκολ και στο σημερινό εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει ο Πρίγιοβις στον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές ακόμα στοιχηματικές επιλογές, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, για τα δύο σημερινά παιχνίδια της Super League, Λαμία-ΠΑΟΚ (19:00) και Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (19:30).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το σκοράρισμα ή όχι και των δύο ομάδων, τα μονά/ζυγά γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, τον χρόνο του πρώτου γκολ, το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης