Να πραγματοποιήσουν ανάλογες εμφανίσεις, με αυτή κόντρα στην Κέρκυρα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος κάλεσε τους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών παράλληλά μίλησε για τον επερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας ότι χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα κάναμε μια καλή προσπάθεια και είχαμε καλή απόδοση», ανέφερε αρχικά ο Δώνης και πρόσθεσε:

«Και αυτό το σημάδι που μας έδειξε η ομάδα είναι πολύ ικανοποιητικό για την συνέχεια δεδομένου ότι ακολουθούν πολύ δύσκολοι αγώνες. Ωστόσο, είναι φανερό ότι σχεδόν όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει λοιπόν στο συγκεκριμένο κομμάτι να είμαστε προσεκτικοί και πειθαρχημένοι ώστε από εδώ και πέρα τα αποτελέσματα να είναι υπέρ μας».

Αναφορικά με το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, τόνισε: «Μπροστά μας έχουμε ένα αξιόλογο αντίπαλο που έχει δυναμική και διαθέτει, όπως κι εμείς, υψηλό κίνητρο. Ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι γι’ αυτό και πρέπει να μπούμε με αποφασιστικότητα για να κατακτήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης