«Θέλω να συγχαρώ τη Νάπολι που έκανε την καλύτερή της εμφάνιση τους τελευταίους μήνες, με λίγη και από τη βοήθειά μας» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των «Λύκων» Ντίετερ Χέκινγκ.

«Η αρχή του αγώνα δεν ήταν τόσο κακή, αλλά μετά το πρώτο γκολ, μας έλειπε η ευφυία τακτικά. Για να επιστρέψουμε, όπως κάναμε με την Ίντερ, μείναμε εκτεθειμένοι στην άμυνα, αλλά η Νάπολι είναι άλλο επίπεδο από την Ίντερ. Κέρδισε τόσες προσωπικές μονομαχίες και πολλές φορές ψάξαμε την έξυπνη μπαλιά, από την απλή προσέγγιση του να επιτεθούμε για να τους πιέσουμε» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ιγουαΐν κινήθηκε έξοχα ανάμεσα στους κεντρικούς μας αμυντικούς και αυτό ήταν ένα παιχνίδι που θα μας ετοιμάσει για το Champions League του χρόνου. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η Νάπολι ήταν καλύτερη απόψε. Δεν έχουμε χάσει πολλές φορές φέτος, αλλά σε στιγμές, μία ήττα μπορεί να είναι καλή για την ανάπτυξη της ομάδας και την εξέλιξή της».

Ερωτηθείς για τις πιθανότητες ανατροπής του αποτελέσματος, ξεκαθάρισε: «Θα είναι ιστορικό θαύμα να γυρίσουμε την κατάσταση στο δεύτερο ματς, αλλά πρέπει σίγουρα να κάνουμε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι στο “Σαν Πάολο”».

Καταλήγοντας, ο τεχνικός της Βόλφσμπουργκ αναφέρθηκε και στο γκολ του Ιγουαΐν που άνοιξε το σκορ, επισημαίνοντας: «Είναι αντικανονικό γκολ, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά το γκολ κάναμε πάρα πολλά λάθη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: gazzetta.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης