Στη σημασία της νίκης κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ, στάθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Μάκης Χάβος, έπειτα από την επικράτηση του Παναιτωλικού στην Τούμπα.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε την μπάλα, φτιάξαμε ευκαιρίες, προηγηθήκαμε και το ευχάριστο ήταν ότι δεν κλειστήκαμε πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πήρε πολλά μέτρα στο γήπεδο και εμείς γυρίσαμε επικίνδυνα πίσω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούμε την πίεση και την ισοφάριση και στο σημείο που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε για ισοπαλία ήρθε ένα γκολ που μας έδωσε μία νίκη που δυναμώνει την ψυχολογία μας», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

«Δεν μπορούμε ακόμη να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες είναι λογικό να νιώθουν καλά μετά από τέτοιες νίκες. Όταν αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό έτσι, είδατε όλοι πως σταθήκαμε και κατακτάς τη νίκη μέσα στην Τούμπα παίρνεις ψυχολογία», πρόσθεσε.

«Εγώ κοιτάω την ομάδα μου και από εκεί και πέρα ότι μας δώσει ο Θεός. Παρόλο που πριν από μερικές μέρες παίξαμε με τον Ατρόμητο πριν από μερικές μέρες σε βαρύ γήπεδο, σήμερα είχαμε κατοχή της μπάλας και πολλές φάσεις, ξανά σε βαρύ τερέν. Αυτό δείχνει ότι ο Παναιτωλικός αποκτά σοβαρότητα και κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν έχεις φτάσεις σε αυτό το σημείο κάθε γκέλα που γίνεται είναι πρόβλημα. Εγώ δεν νομίζω ότι τελείωσε κάτι ακόμη, υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος», κατέληξε ο προπονητής των Αγρινιωτών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης