Οι παίκτες του Ολυμπιακού είδαν ως… αγγαρεία το εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα στο «Καραϊσκάκη» και το πλήρωσαν.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχασε με 1-0 από τους Φαίακες στο «Καραϊσκάκη», πικραίνοντας τους οπαδούς της, που είδαν τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Καβακά με αυτό το «τρίποντο» πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, διατηρώντας τις ελπίδες του για την παραμονή στη Super League.

Το γκολ που έκρινε το ματς και υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα σημείωσε ο Ιωάννου στο 80`.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες στο 75ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Ορμπάιθ.

Ο αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τρεις καλές στιγμές με τους Μέλμπεργκ (18`), Ορμπάιθ (20`) και Μιραλάς (29`) κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας μαζικά άμυνα, κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Στο 60` ο Βαλβέρδε έριξε στο ματς τον Καζίμ αντί του Φουστέρ, με τον Ολυμπιακό εννέα λεπτά αργότερα να δημιουργεί την πρώτη αξιόλογη φάση.

Ο Τζιμπούρ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ανασταστόπουλο, με τον γκολκίπερ να πέφτει στα πόδια του Γαλλοαλγερινού, σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο 75′, όταν ο Ορμπάιθ σούταρε από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και ο Μιραλάς, που πήρε το «ριμπάουντ», σούταρε άουτ. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, η Κέρκυρα στο 80` έφτασε στο γκολ.

Οι «κυανέρυθροι» βγήκαν στην κόντρα, εκμεταλλευόμενοι το λάθος του Χολέμπας, με τον Γιάντση να γυρνάει στον Ιωάννου, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1) που ήταν και τελικό εν μέσω αποδοκιμασιών από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Κίτρινες: Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Γιάντσης, Κοντοδήμος Κόκκινες κάρτες: Κοντοδήμος (95`, δεύτερη κίτρινη)

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Μανιάτης, Μοδέστο (72` Τοροσίδης), Μέλμπεργκ, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ (56` Καζίμ Ρίτσαρντς), Χολέβας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Αμπντούν (75` Μακούν).

Κέρκυρα (Τίμος Καβακάς): Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Καλαντζής (80` Λαμπρόπουλος), Μίχος, Αγρίτης (60` Γραμμόζης), Μαΐστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ιωάννου, Τσίγκας (72` Γιάντσης), Ηλιάδης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης