Με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 5.400 ευρώ τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή για τα όσα συνέβησαν πριν από την έναρξη του πέμπτου τελικού στη Μίκρα με αντίπαλο τον Φοίνικα, που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απορρίφθηκε η ένσταση των Συριανών κατά του κύρους του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, το πέμπτο ματς των τελικών ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχει οριστεί για τις 14 Μαΐου θα διεξαχθεί με κόσμο, καθώς απαιτούνται πέντε εργάσιμες ημέρες για την εφαρμογή της ποινής.

Πάντως, το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, που συνεδριάζει αυτή την ώρα, ενδεχομένως να αποφασίσει ο αγώνας να γίνει υπό ειδικές συνθήκες, όπως για παράδειγμα με μαθητές στις εξέδρες.

Αναλυτικά η απόφαση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αθλητικός δικαστής έπειτα από την εκδίκαση των υποθέσεων του 5ου τελικού της Volleyleague, αλλά και την ένσταση του Φοίνικα Σύρου, αποφάσισε τα παρακάτω:

• Την ποινή αποκλεισμού των τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων τετρακοσίων (5.400) ευρώ στο σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ για τα συμβάντα στον αγώνα της 28/4/2012 ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

• Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης