Στην Ελβετία βρίσκεται ήδη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει αύριο στις 21:30 ώρα Ελλάδος τη Νοσατέλ Ξαμάξ, για τον επαναληπτικό αγώνα του 3-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τη φάση των «8» του CEV Cup.

Η «Ένωση» αναχώρησε το πρωί αεροπορικώς με προορισμό τη Ζυρίχη και από κει συνέχισε οδικώς για το Νοσατέλ, όπου και έφτασε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και το μυαλό όλων βρίσκεται στο αυριανό παιχνίδι και στην ιστορική πρόκριση που θα… οδηγήσει την ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει το απόγευμα βιντεοθεραπεία και στη συνέχεια οι αθλήτριες του Αποστόλη Οικονόμου θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στο γήπεδο της Ξαμάξ, όπου θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας. Το θετικό είναι πως όλες οι αθλήτριες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έτοιμες για να τα δώσουν όλα και να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους «8».

Την αποστολή συνοδεύουν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, ο έφορος, Νίκος Σπυριδαντωνάκης και ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Δούκας.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης