Δύο πολύτιμους βαθμούς πήρε η Παναχαϊκή νικώντας με 3-2 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στο ντέρμπι των ανατροπών που έγινε στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Έβρου που προετοιμάζεται και για την ευρωπαϊκή δοκιμασία με τη Μπενφίκα, προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με 1-0 και 2-1 σετ αλλά η Παναχαϊκή με κορυφαίο τον Νίκο Ρουμελιώτη πήρε τη νίκη και έκανε άλμα σωτηρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ηρακλής και μάλιστα επί του Παναθηναϊκού με 3-0 στη Μίκρα, κάνοντας επίσης μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Πρόκειται για το πρώτο τρίποντο του «Γηραιού» στην έδρα του και τη δεύτερη σερί νίκη μετά το 3-1 στο Βραχάτι. Έτσι, η μάχη για τις θέσεις 9-11 «φουντώνει», καθώς ο Ηρακλής έφτασε τον Άρη στους 15 βαθμούς, ενώ η Παναχαϊκή βρίσκεται στους 16.

Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς ανώτερος και νίκησε τον Παμβοχαϊκό με 3-0, σημειώνοντας τη 15η νίκη σε 17 παιχνίδια, συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ η Ορεστιάδα νίκησε 3-0 τον Άρη, του οποίου ξέφυγε με 5 και έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση που οι δύο ομάδες ισοβαθμήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Α1 Γυναικών, επίσης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος και χωρίς απώλειες Ολυμπιακός έκανε το «17Χ17» απέναντι στον αδύναμο Πορφύρα.

Η Ηλιούπολη σημείωσε νίκη παραμονής με 3-1 επί του Αίαντα Ευόσμου, ο Πανναξιακός επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Α.Ο. Θήρας έχασε ανέλπιστα ένα βαθμό στην έδρα του απέναντι στο Μαρκόπουλο, νικώντας με 3-2.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης