Σε περιπέτειες μπήκε η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΕΑ, παρά την απεργία των δικηγόρων συνεδρίασε σήμερα και εισιγήθηκε στον Αθλητικό Δικαστή, αφαίρεση βαθμών από τον «γηραιό» λόγω των χρημάτων που οφείλει στους Γκόρτσιανουκ και Κραλ.

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το «παρών» έδωσαν ο Γκόρτσιανουκ μαζί με τον Βασίλη Μηνούδη που πήγε ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ.
 
Ο Κραλ αγωνίστηκε στον Ηρακλή την περίοδο 2009-2010 για να μεταγραφεί στη συνέχεια στον Ολυμπιακό από τον οποίο αποχώρησε στο μέσον της σεζόν 2010 -2011 καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να αντέξουν το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη ο Γκόρτσανιουκ, ο οποίος αγωνίζεται σήμερα στον Φοίνικα Σύρου, ανήκε επί πολλά χρόνια στον «γηραιού» μέχρι και πέρυσι, οπότε και τραυματίστηκε σοβαρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές ομάδες βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με αυτή του Ηρακλή, οφείλοντας χρήματα σε παίκτες και η απόφαση της ΕΕΑ ανοίγει τον δρόμο για να υπάρξουν και άλλες τιμωρίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Η ΕΕΑ,  αποφάσισε, τη σύνταξη έκθεσης, ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ και αποστολής της στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο, του ΤΑΠ Ηρακλής  (τμήμα αμειβομένων πετοσφαιριστών), λόγω οφειλών στους αθλητές Γίρι Κραλ και Ευγένιου Γκόρτσιανουκ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης