Για μόλις μία ημέρα έμεινε ο «ορφανός» ο πάγκος των εθνικών ομάδων βόλεϊ Εφήβων-Παίδων.

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του Στέλιου Καζάζη, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας της ομοσπονδίας για συμβόλαιο έως και τη λήξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Εφήβων (Σεπτέμβριος 2012).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καζάζης διαδέχεται τον Μάκη Δημητριάδη, που, όπως ανακοίνωσε χθες η ομοσπονδία, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς-οικογενειακούς και οικονομικούς λόγους και ο οποίος δεν κατέστη δυνατό να μεταπειστεί.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΠΕ ευχαρίστησε τον Δημητριάδη, στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, «για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες με ιδιαίτερη επιτυχία».

Μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών, ο Καζάζης δήλωσε: «Έπειτα από το κενό που δημιουργήθηκε από την παραίτηση του κ. Μάκη Δημητριάδη, κλήθηκα από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, να βοηθήσω τόσο στους Παίδες, όσο και στους Έφηβους και για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κάνοντας προσπάθεια να συνεχιστεί το αξιολογότατο έργο του κ. Δημητριάδη. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα των Εθνικών Ομάδων Παίδων – Εφήβων και για την πρόοδο των αθλητών».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βόλεϊ: Παραιτήθηκε ο Δημητριάδης,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Απριλίου 2012, 17:24

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης