Με μόλις 80 φιλάθλους θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα στις 7 Απριλίου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Υπό το φόβο πιθανών επεισοδίων αποφασίστηκε η κάθε ομάδα να λάβει μόνο 40 προσκλήσεις, τις οποίες θα μπορεί να τις διαθέσει ονομαστικά σε 20 φιλάθλους, 15 συγγενείς αθλητών και 5 VIP για τα μέλη των διοικήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι προσκλήσεις θα έχουν αριθμό δελτίου ταυτότητας και θα γίνει έλεγχος και ταυτοποίηση κατά την προσέλευση στο γήπεδο.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τις προσκλήσεις που θα πάρουν οι ομάδες, κάθε κατηγορία θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά (χρώμα, γραμματοσειρά κλπ) και ανά κατηγορία θα καθίσουν σε διαφορετικό σημείο στις εξέδρες του γηπέδου.

Σημειώνεται επίσης πως αν οι 15 προσκλήσεις για συγγενείς και οι 5 των VIP δεν καλυφθούν από μία ομάδα, δεν μπορούν να αντικατασταθούν με προσκλήσεις για τους φίλους της ομάδας, απλά θα μειωθεί ο συνολικός αριθμός (αντί για 40 θα πάρουν λιγότερες).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον θα διανεμηθούν ονομαστικές προσκλήσεις (με αναγραφή της αστυνομικής ταυτότητας) από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε αθλητές και αθλήτριες ομάδων βόλεϊ της ΕΣΠΕΔΕ, σε μαθητές σχολείων, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στον Δήμο Πρέβεζας.

Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν κατά την σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων με την Αστυνομία, η οποία και θα εγκρίνει το τελικό πλάνο διάθεσης των προσκλήσεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης